Kapsalon

We zijn trots je te kunnen verwelkomen op de website van TEAM kapsalon Theo Heebing aan de Rijksweg 18 in Duiven.Sinds kapsalon Theo Heebing 40 jaar geleden de deuren opende, is er veel gebeurd. De veranderende mode- en haarstijlen volgden elkaar snel op en ons vakkundig kappersteam volgde enthousiast mee. Ondanks de vele veranderingen, zijn onze klantvriendelijkheid en service altijd hoog in het vaandel gebleven.

Op deze site vind je naast de laatste trends in haarverzorging ook volop tips en adviezen van Theo zelf om je haar ook thuis in optimale conditie te houden. Jouw haar is onze zorg. Precies zoals je dat al jaren van ons gewend bent.

Wij maken in de kapsalon gebruik van een uitgebreide reeks aan professionele kwaliteitsproducten; van verzorging en haarkleuring tot styling en finishing. Onze innovatieve Matrix haarproducten zijn gemakkelijk in gebruik en zorgen zowel in de salon als bij jou thuis voor een professioneel resultaat. Alle producten zijn verkrijgbaar in onze kapsalon.

Wordt het weer tijd voor een bezoekje aan de kapper? Kom gewoon langs wanneer je tijd hebt, als er tijd is kunt u ook geholpen worden zonder afspraak.
Maak hier online uw afspraak.
Bel even voor een afspraak!

Dames:  0316 - 26 49 50
Heren:    0316 - 26 26 66

We zien je graag in de kapsalon en... de koffie staat klaar!

Kapsalon Theo Heebing is een drukbezochte, moderne kapsalon. Ons kappersteam werkt nu alweer een poosje met de nieuwe saloninrichting. Er hangt een prettige eigentijdse sfeer en ook de reacties van onze klanten zijn positief. Wij zijn zowel dameskapper, herenkapper als kinderkapper.

Speciaal voor de kleinsten hebben we boven een kinderkapsalon ingericht. Je kind zit daar veilig in een zitje en zich goed kan vasthouden aan een stuurtje, waardoor het zich gemakkelijker in evenwicht houdt.

Optimale haarverzorging

Wij weten dat jij, net als iedereen, ook goed voor de dag wilt komen.

Het eerste wat mensen van je zien, is tenslotte je uiterlijk. Heb je een fijne uitstraling, ben je netjes verzorgd, zit je haar goed?

We vinden het toch allemaal leuk om te horen dat ons goed haar zit? “Hé, weer naar de kapper geweest”?, “Dat is netjes geknipt” of “Oh, wat een prachtige kleur, zo natuurlijk”!

Om er verzorgd uit te zien is het noodzakelijk om je haar ook in optimale conditie te houden. Het begint met een regelmatig bezoekje aan je kapper. En verder, kun je er natuurlijk zelf veel aan doen. Laat je daarover door ons adviseren, zodat ook jij weet hoe jij je haar het beste kunt verzorgen.

Laat je door ons adviseren

Je lichaam en dus ook je haar verandert in de tijd. Je smaak verandert en wat vandaag "in" is, is morgen weer "uit". Onze enthousiaste en deskundige medewerkers helpen je graag om voor het beste kapsel met eventueel de juiste kleurstelling te bepalen. Er zijn talloze mogelijkheden om tot een optimaal resultaat te komen.

In de salon gebruiken we uitsluitend de professionele producten van Matrix. Heb je bijvoorbeeld last van roos, laat je dat dan vooraf aan ons weten. Dan zullen we je haar wassen met de uiterst doeltreffende Biolage  Actrol Dandruff Shampoo van Matrix. Deze shampoo werkt zeer kalmerend bij jeuk en schilfervorming.

Bruid- en bruidegom

Voor een perfect bruidskapsel komen wij op de grote dag graag bij je thuis. Het is tenslotte jouw dag!

Het team van kapsalon Theo Heebing is gespecialiseerd in lang haar en bruidskapsels. Bijna alles is mogelijk. Van trendy kapsels met een kleurtje tot opsteken en vlechtkapsels. Voor je make-up kunnen wij een goede visagiste/styliste aanbevelen.

Om je ook zo goed mogelijk te adviseren bij je bruidskapsel wordt er een proefkapsel gemaakt. Hierna kun je in overleg met de haarstyliste bespreken hoe het uiteindelijke resultaat er uit zal komen te zien.

Zoals gezegd is het mogelijk om je bruidskapsel en make-up aan huis te laten verzorgen. Uiteraard kunnen ook de ouders van de bruid en andere familieleden hun kapsel door ons laten verzorgen.

Bel gerust voor een afspraak! Telefoon: 0316 - 26 49 50 of maak hier online uw afspraak. Op http//online-theoheebing.flexxis.nl