Team Kapsalon Theo Heebing

Als aanvoerder en inspirator stel ik je graag voor aan het artistieke Theo Heebing kappersteam. Passie, kennis en persoonlijk succes zijn belangrijke eigenschappen die mijn teamleden delen. Ze zijn creatief en vriendelijk, hebben plezier in hun werk en geloven in het kappersvak. Met dit team, kan ik me verzekeren van heel veel vakmanschap binnen de muren. We staan altijd voor je klaar!

Het team:
Team Kapsalon Theo Heebing

 

Bijscholing:
Om optimaal bij te blijven in deze snel veranderende tijd, worden onze haarstylisten regelmatig bijgeschoold door het Education Team van Matrix.
Met de cursussen van Matrix kan het team van Kapsalon Theo Heebing kennis opdoen over de Matrix producten en hun toepassing in ons fantastische vak. Op het gebied van knippen, stylen en natuurlijk haarverzorging.
De Matrix Academy is er om onze passie te vertalen in jouw succes.
 
Vacatures (Jobs):
Mail je CV en de functie waarin je geïnteresseerd bent en een korte motivatie naar: info@kapsalontheoheebing.nl
of bel 0316 - 26 26 66
 
Stageplaatsen:
Zoek je een goede stageplaats, dan kan Kapsalon Theo Heebing een uitstekende leerplek voor je zijn. Onder begeleiding van een van onze collega’s maak je op een goede manier kennis met het kappersvak in de praktijk. De collegialiteit in het team van Kapsalon Theo Heebing zorgt ervoor dat je je snel thuis zult voelen binnen een groep hardwerkende, enthousiaste en creatieve vakgenoten.